About
Playlists
Sign up
1

Sharing is Caring

Join
OverviewBadges

Sharing is Caring

Join

Content

Schimbul de informații este o parte esențială a educației și a libertății. Fără ele, am fi limitați în capacitatea noastră de a crea și de a ne dezvolta. Aceste două lucruri sunt vitale pentru experiența noastră pământeană ca ființe umane. Căci libertatea este calea văzută de ochii educați.
Incluziunea socială presupune cunoaștere și schimb de informații. Beneficiul transmiterii cunoștințelor dar și a dezbaterilor pe anumite teme dă naștere progresului.
Activitatea constă în ați invita la o întâlnire, o cafea, ceai, 5 prieteni cu care să diseminezi cele aflate în activitățile precedente. Va urmaa o dezbatere în care vor fi discutate teme precum incluziunea socială, tipuri de dizabilități, ce înseamnă un oraș accesibil, accesilibitatea persoanelor cu dizabilități în Cluj-Napoca și așa mai departe.


Get activity badge

Sharing is Caring Get this badge

Scopul acestui badge este recunoașterea unor abilități dezvoltate pe parcursul acestei activități și realizarea cerințelor.
Acest badge atestă schimbul de informații, dezbaterea, inițiativa, proiectarea, comunicarea etc. Lucrând împreună în grup, schimbul de informații aduce noi idei și inițiative, dar și conștientizarea incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilități.


Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
După dezbaterea temelor mai sus menționate în grupul de prieteni, veți crea împreună un poster (A4) cu titlul Incluziune și accesibilitate. Pot conține descrieri, citate, expresii, desene etc.
Badge-ul se acordă după trimiterea unei poze al posterului.


Skills

LIFECOMP
#Communication
ESCO
#teamwork methods
ESCO
#encourage creativity in the team
ESCO
#collaborate for social inclusion
ESCO
#sharing good practices across subsidiary
ESCO
#disability types
LIFECOMP
#Empathy
Personal development
Added to playlist (1)
Share:

Organisers

Asociatia Babilon Travel

Used in playlists

Incluziune și Accesibilitate
Asociatia Babilon Travel
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists