About
Playlists
Sign up
1

Campanie de conștientizarea pentru tinerii cu deficiențe de auz

Join
OverviewBadges

Campanie de conștientizarea pentru tinerii cu deficiențe de auz

Join

Content

Această activitate presupune planificarea și implementarea unei campanii de sensibilizare pentru o organizație sau un program care sprijină tinerii cu deficiențe de auz. Participantul va avea ocazia de a dezvolta strategii de marketing și de informare, precum și de a se implica în comunitate pentru a sensibiliza publicul cu privire la provocările cu care se confruntă tinerii surzi sau cu deficiențe de auz.

Get activity badge

Campanie de conștientizarea pentru tinerii cu deficiențe de auz Get this badge

Aceast badge presupune planificarea și implementarea unei campanii de sensibilizare pentru o organizație sau un program care sprijină tinerii cu deficiențe de auz. Participantul va avea ocazia de a dezvolta strategii de marketing și de informare, precum și de a se implica în comunitate pentru a sensibiliza publicul cu privire la provocările cu care se confruntă tinerii surzi sau cu deficiențe de auz.

Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Participantul va identifica o organizație sau un program care sprijină tinerii cu deficiențe de auz și va dezvolta o campanie de conștientizare pentru a le susține activitatea. Acest lucru poate implica organizarea unui eveniment de strângere de fonduri, crearea de postări sau videoclipuri pe rețelele de socializare, contactarea întreprinderilor locale și a mass-media și implicarea membrilor comunității pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la problemele cu care se confruntă tinerii cu deficiențe de auz.
La final povesteste-ne pe scurt cum ți s-a părut această experiență.

Skills

ESCO
#adapt communication style according to target audience
ESCO
#adapt styles of leadership
ESCO
#achieve marketing plan
ESCO
#do project management
ESCO
#work for social inclusion
ESCO
#communication related to hearing impairment
Civic engagement
Added to playlist (1)
Share:

Organisers

Asociatia Babilon Travel

Used in playlists

Voluntariat pentru persoanele cu deficiențe de auz
Asociatia Babilon Travel
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists