Om
Spillelister
Registrer deg
1

Campanie de conștientizarea pentru tinerii cu deficiențe de auz

Delta
OversiktMerker

Campanie de conștientizarea pentru tinerii cu deficiențe de auz

Delta

Innhold

Această activitate presupune planificarea și implementarea unei campanii de sensibilizare pentru o organizație sau un program care sprijină tinerii cu deficiențe de auz. Participantul va avea ocazia de a dezvolta strategii de marketing și de informare, precum și de a se implica în comunitate pentru a sensibiliza publicul cu privire la provocările cu care se confruntă tinerii surzi sau cu deficiențe de auz.

Last ned aktivitetsmerke

Campanie de conștientizarea pentru tinerii cu deficiențe de auz Få dette merket

Aceast badge presupune planificarea și implementarea unei campanii de sensibilizare pentru o organizație sau un program care sprijină tinerii cu deficiențe de auz. Participantul va avea ocazia de a dezvolta strategii de marketing și de informare, precum și de a se implica în comunitate pentru a sensibiliza publicul cu privire la provocările cu care se confruntă tinerii surzi sau cu deficiențe de auz.

Oppgaver
Oppgavenr.1
Bevis bekreftet av: en aktivitetsarrangør
Participantul va identifica o organizație sau un program care sprijină tinerii cu deficiențe de auz și va dezvolta o campanie de conștientizare pentru a le susține activitatea. Acest lucru poate implica organizarea unui eveniment de strângere de fonduri, crearea de postări sau videoclipuri pe rețelele de socializare, contactarea întreprinderilor locale și a mass-media și implicarea membrilor comunității pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la problemele cu care se confruntă tinerii cu deficiențe de auz.
La final povesteste-ne pe scurt cum ți s-a părut această experiență.

Ferdigheter

ESCO
#adapt communication style according to target audience
ESCO
#adapt styles of leadership
ESCO
#achieve marketing plan
ESCO
#do project management
ESCO
#work for social inclusion
ESCO
#communication related to hearing impairment
Samfunnsengasjement
Lagt til spilleliste (1)
Del:

Arrangører

Asociatia Babilon Travel

Brukt i spillelister

Voluntariat pentru persoanele cu deficiențe de auz
Asociatia Babilon Travel
Badgecraft driver denne plattformen og utvikler den sammen med ledende utdanningsorganisasjoner. EUs Erasmus Plus-program har delfinansiert utviklingen av den første versjonen av denne plattformen. Kontakt support@badgecraft.eu.
Plattform
Endre til annet språk:
Delfinansiert av EUs Erasmus Plus-program
HjemKartProsjekterSpillelister